#detskalværesjovtattræne

Club Improve

Et medlemskab til eksklusive holdtræninger med fokus på sammenhold, sjove træninger og kvalitet! 

Her er der træninger for hele familien!

Club Improve:

 Club Improve er et eksklusivt medlemsskab, hvor du kan benytte dig af alle vores holdtræninger med en personlig træner. For at sikre dig den bedste kvalitet og din fulde opmærksomhed, er der maks 10 deltagere på vores hold.

De er til dig der gerne vil i overordnet bedre form, have styrket kroppen og gerne vil være en del af nogle sjove og motiverende træninger. Du får en god blanding af funktionelle træninger med kropsvægt, kettlebells, vægtstænger og alternativt udstyr. Alle kan være med! Se vores speciale hold nedenunder.

Sammenlignet med TEAMS, får du rig mulighed for alle de træninger du ønsker på en fleksibel måde, men du får ikke samme målrettede livsstilsforløb, hvor der også er fokus på kost og vaner i din hverdag.

Hvad indeholder et medlemskab:

230A0227-2

Club Improve

SJOVE OG FUNKTIONELLE TRÆNINGER
Der er aldrig to træninger der er ens. Her får du sjove træninger hvor der både sættes fokus på styrke, samt kondition.
Fysioterapeut Vanløse, Improve Studio, Mathias Holst Andersen

Improve Rehab

TIL DIG MED SKADER ELLER SKAVANKER
Et roligt hold, hvor vores dygtige fysioterapeut vil tage sig godt af dig og hjælpe dig med din rehabilitering og genoptræning.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse, mobilitet RomWod

Mobility

MOBILITETSTRÆNING
På dette hold arbejder vi med alle de små muskler omkring leddene for at styrke dig, der hvor du er svagest. Der arbejdes også med aktive stræk og på at gøre dig mere mobil og smidig.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse

Yin Yoga

KOM HELT NED I GEAR
Vi støtter kroppen op med tæpper og yogablokke, så det bliver så behageligt for dig som muligt, selvom der arbejdes med at strække og smidiggøre kroppen.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse

OCR

HER ER DER PLADS TIL LEG
Har du planer om at deltage i et forhindringsløb eller synes du bare det er sjovt at svinge i reb, hoppe fra A til B og bære tunge ting? Så er holdet her til dig!
Jobopslag, personlig træner og holdinstruktør

Gymnastics

FORBEDRE DINE GYMNASTISKE SKILLS
Vi øver os på at stå på hænder, lave pull ups og blive mere tryk i baren.
230A0710-2

Strength

ØG DIN STYRKE
På vores styrkehold er der fokus på progressionstræning og teknik i squat, dødløft og forskellige pres varianter.
Jobopslag, personlig træner og holdinstruktør

Weightlifting

LÆR AT LAVE SNATCH OG CLEAN'N JERK
Der vil være en grundig gennemgang af teknik, da disse øvelser godt kan være svære at mestre. Men lad dig ikke skræmme, både nybegynderen og den øvede kan deltage.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse

All In

UDFORDRE DIG SELV
Holdet hvor du kan give den ekstra meget gas med en lang workout enten i et team eller alene. Her bruger vi kun meget begrænset tid på teknik, så vi kan komme i gang med at svede med det samme!
230A0417-2

Cardio Blast

HØJ PULS OG FORBEDRET KONDITION
45 minutter intens workout med fokus på at forbedre din kondition og styrke hjertet
Newby Run real

Newby Run

LØBETRÆNING FOR NYBEGYNDEREN
Har du aldrig løbet før eller er det længe siden, så har du mulighed for at være med på et løbehold der starter stille og roligt ud, så alle kan være med.
Run'n Strength2

Run'n Strength

LØB & STYRKE
Løbeholdet for dig der godt kan løbe 3km. Her kombineres lidt længere løbeturer med intervaltræning og nogle styrkeelementer.

Improve Special:

Foruden vores almindelige Club Improve medlemskab, har vi også nogle specielle medlemskaber til dig der er gravid, fornylig har født og jeres skønne børn.

Graviditetstræning, Improve Studio, Vanløse, Graviditet

Pregnant'n Powerful

STYRK DIN GRAVIDITET
Styrk både dig selv og din baby under din graviditet. Et forløb til gravide, med udgangspunkt i de udfordringer og problematikker der kan opstå.
Mom'n Fabulous, Efterfødselstræning, Improve Studio, Vanløse

Mom'n Fabulous

FORKÆL DIN KROP EFTER FØDSLEN
Kom godt igang efter din fødsel. Et forløb med fokus på efterfødselstræning. Din aktive mødregruppe, hvor der både er plads til baby og udfordringer i din barsel.
Børnetræning, crossfit kids, børnecrossfit, Vanløse, Improve Studio

Kids

TRÆNING FOR BØRNENE
Dine børn, har også mulighed for, at have deres helt eget medlemsskab og træne på deres eget kids hold med andre børn i alderen 6-13 år. Det er sjove træninger hvor vi har fokus på at vise og lære børn at en aktiv hverdag er uundværlig.

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

Club Improve Schedule:

Her kan du se en oversigt over de hold vi har. I takt med at vores medlemstal stiger, vil vi samtidig også tilbyde flere hold.

For at sikre os en god kvalitet på alle vores hold, gør vi meget ud af, at kende vores medlemmer, samt maks have 12-15 personer pr hold.

powered by Glofox

Følg Improve Studio på Instagram ????