#detskalværesjovtattræne

Club Improve

Et medlemsskab til eksklusive holdtræninger med fokus på sammenhold, sjove træninger og kvalitet! 

Her er der træninger for hele familien!

Club Improve:

Club Improve er et eksklusivt medlemsskab, hvor du kan benytte dig af alle vores holdtræninger med en personlig træner og maks 10 deltagere på holdene. De er til dig der gerne vil i overordnet bedre form, have styrket kroppen og gerne vil være en del af nogle sjove og motiverende træninger. Du får en god blanding af funktionelle træninger med kropsvægt, kettlebells, vægtstænger og alternativt udstyr. Alle kan være med! Se vores speciale hold nedenunder.

Sammenlignet med TEAMS, får du rig mulighed for alle de træninger du ønsker på en fleksibel måde, men du får ikke samme målrettede livsstilsforløb, hvor der også er fokus på kost og vaner i din hverdag.

Hvad indeholder et medlemsskab:

230A0227-2

Club Improve

SJOVE OG FUNKTIONELLE TRÆNINGER
Der er aldrig to træninger der er ens. Her får du sjove træninger hvor der både sættes fokus på styrke, samt kondition.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse

Gymnastics

HER ER DER PLADS TIL LEG
Vi øver os på at stå på hænder, svinge i ringe, klatre i reb og lege i monkeybaren. Find dit indre barn frem.
Improve Studio by Anja Thy, Vanløse, mobilitet RomWod

Mobility

MOBILITETSTRÆNING
Her har du mulighed for at arbejde med din smidighed og komme helt ned i gear.
Newby Run real

Newby Run

LØBETRÆNING FOR NYBEGYNDEREN
Har du aldrig løbet før eller er det længe siden, så har du mulighed for at være med på et løbehold der starter stille og roligt ud, så alle kan være med.
230A0710-2

Strength

ØG DIN STYRKE
På vores styrkehold er der fokus på progressionstræning og teknik i squat, dødløft og forskellige pres varianter.
Run'n Strength2

Run'n Strength

LØB & STYRKE
Løbeholdet for dig der godt kan løbe 3km. Her kombineres lidt længere løbeturer med intervaltræning og nogle styrkeelementer.

Improve Special:

Foruden vores almindelige Club Improve medlemskab, har vi også nogle specielle medlemskaber til jeres skønne børn, jeres familie og for dig der er pensionist.

Club Improve Family_Anja Thy

Familiehold

TRÆNING FOR HELE FAMILIEN
Udover dit eget medlemsskab, kan du tilføje familiemedlemmer så hele familien kan træne sammen på vores familiehold. Det er den perfekte kvalitetstid som familie.
Club Improve Kids_Anja Thy

Kids

TRÆNING FOR BØRNENE
Dine børn, har også mulighed for, at have deres helt eget medlemsskab og træne på deres eget kids hold med andre børn i alderen 6-13 år. Det er sjove træninger hvor vi har fokus på at vise og lære børn at en aktiv hverdag er uundværlig.
Club Improve senior_Anja Thy

Senior

VELVÆRE I PENSIONISTLIVET
Senior fitness er for dig som er fyldt 60 år og ønsker at være aktiv med børnebørne, holde din form ved lige og styrke din krop. Det kan også være, du aldrig har trænet før i dit liv og gerne vil igang - Senior Fitness er for alle, uanset niveau!

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

Club Improve Schedule:

Her kan du se en oversigt over de hold vi har. I takt med at vores medlemstal stiger, vil vi samtidig også tilbyde flere hold.

For at sikre os en god kvalitet på alle vores hold, gør vi meget ud af, at kende vores medlemmer, samt maks have 12-15 personer pr hold.

powered by Glofox