Corona lock-down hvordan forholder vi os?

Hvad gør vi nu, hvor corona raser og lukker landet?

Som I ved, var det planen at Improve Studio, skulle være åbnet i denne uge, og at alle vores TEAM-forløb og Club Improve-hold skulle være startet op fra den kommende uge. Desværre har corona sat en stopper for dette og det er vi utroligt kede af… 

Men det er ikke værre end at det er godt for noget andet! For det giver DIG muligheden for at blive tilmeldt vores TEAM-forløb, så vi er klar til at starte op SÅ SNART corona-pandemien falder til ro. 

Vi starter selvfølgelig ikke op før Sundhedsmyndighederne tillader større forsamlinger igen, og før de lader fitnesscentre åbne op. Men her er det jo godt at vi er et privat træningsstudio, der har 100% overblik over, hvem der kommer og går og har styr på rengøring flere gange dagligt.

Som det ser ud nu, er planen at ALLE TEAM-forløb starter op i april og derfra løber i 14 uger. Forløbet bliver altså hverken kortere eller ringere af de udfordringer vi står overfor i dag. Så går du og overvejer et forløb hos os, kan du melde dig til allerede nu, og sikre din plads til vi starter op. 

Hvad hvis forløbet strækker sig ind i min sommerferie?

Nu hvor forløbet bliver udskudt til senere på foråret, risikerer vi at ramme de typiske sommerferieuger. Frygt ej, det har vi naturligvis en løsning på. Dit medlemsskab på et TEAM forløb, indeholder 28 credits (træninger) til de to ugentlige træninger i 14 uger. Skulle der være et par uger, hvor du er forhindret i at komme (evt grundet ferie) booker du dig blot ind på et par andre træninger, i andre uger. Forløbet strækker sig altså ikke over længere tid end de 14 uger, men du har mulighed for at tilføje de tabte træninger og bruge dem i løbet af de 14 uger.  

At være i stand til at holde ferie og kunne fastholde en normal sund kost, samt være aktiv på andre måder end i et fitnesscenter, er en vigtig pointe i vores tilgang til sundhed. Der skal være balance mellem alt i livet, for meget af noget kan være lige så ufordelagtigt, som for lidt af noget. 

En ferie under et forløb er for de fleste mere reglen end undtagelsen. Det er dermed én af de situationer, hvor vi har mulighed for at præcisere de udfordringer man oplever med sine vaner. En ferie kan derfor være super lærerig når man er midt i en livsstilsændring. Derfor skal du ikke være nervøs for at smutte på ferie midt i dit forløb.

Hvad er et TEAM-forløb ved Improve Studio? 

TEAM står for: Together Everyone Achieves More, hvilket meget præcist opsummerer netop hvorfor vi tilbyder holdtræning hos Improve. Det er på vores TEAM’s vi oplever de største resultater hos vores klienter. Dette skyldes at de altid har nogen at snakke med omkring dagligdagsudfordringer og dermed også nogen der bakker op og støtter op i udfordrende tider. Der er nogen at stå til ansvar for og nogen der venter på dig.

Til træning er der altid nogen at træne med, hvilket typisk betyder at man presser sig selv endnu mere. Det kan være en stor motivationsfaktor at se andre kæmpe sig igennem en træning, samtidig med at man selv gør. Og så er der altid et skulderklap eller en high-five i vente, hvis man har brug for det. 

Vores TEAM’s er på maks 8 deltagere, så der er god mulighed for at lære hinanden at kende, for os trænere at kunne hjælpe alle med individuelle udfordringer og for at få sved på panden. 

Hvor længe varer et TEAM-forløb ved Improve Studio?

TEAM-forløbene har en minimumsvarighed på 14 uger – og hvorfor så det?

Jo, det er fordi vi rent faktisk er interesserede i at vores deltagere opnår gode, vedvarende resultater – og det tager tid. Hvad end du ønsker vægttab, øget styrke eller at lære noget nyt, så tager det tid. 

Over en længere periode har vi også langt bedre forudsætninger for at arbejde med vaneændring, hvilket er essentielt hvis de resultater man opnår på et forløb, skal være vedvarende. 

Ved et forløb på minimum 14 uger, rammer vi gerne 1-2 højtider, 1 ferie og mange personlige op- og nedturer. Vi kommer altså igennem flere at livets udfordrende perioder, hvilket gør at vi kan stå klar med støtte, coaching og vejledning i netop de perioder hvor DU har brug for det.

Vores Mom’n Fabulous og Pregnant’n Powerful TEAMS er dog minimum på syv uger. Dette skyldes, at der kan være behov for, at starte på arbejde igen inden for de 14 uger, eller at fødslen ligger indenfor 14 uger. Ved de lidt kortere forløb sikrer vi, at alle kan være med.  

Hvilke typer TEAMS tilbyder vi? 

Hos Improve Studio er vores vision at forbedre sundheden i den danske befolkning. Det kan gøres på mange måder, men vores måde handler om at:

  1. Det skal være sjovt at træne.
  2. Man skal være en del af et godt fællesskab og have gode relationer, som kan bidrage til at man opnår sine mål.
  3. Alle kan være med. 

Derfor tilbyder vi følgende hold:

  • Fit ’n Happy – for dig der er ny i træningsverdenen, ønsker vægttab eller sjove træninger.
  • Strong ’n healthy – for dig der ønsker at udvikle din styrke og nørde teknik i de primære løft.
  • Fun ’n Furious – for dig der er vant til at træne, men ønsker nye udfordringer og læring.
  • Guns’n Gains – Ekslusivt mandehold, med plads til mandehørm, high-fives og store biceps.
  • Pregnant ’n Powerful – for dig der er gravid og ønsker vejledning til træning under graviditet.
  • Mom ’n Fabulous – for dig der er på barsel og vil starte træning op igen, med plads til lortebleer, babysnak og sved på panden. 

Hvilken type træning er der på et TEAM-forløb?

Træningerne er selvfølgelig ikke ens på de seks forskellige typer forløb vi tilbyder. Fælles for dem alle seks er dog, at vi arbejder med frivægte og kropsvægt, og at vi er meget inspirerede af det som kaldes Funktionel Fitness, CrossFit og OCR.

Træning skal både være sjovt og meningsfuldt. Så de ting vi laver til træning, er valgt fordi de gør dig stærkere, hurtigere eller mere udholden og dermed gavner dig i din hverdag.

At løfte noget tungt fra gulvet, ruster dig i højere grad til et hvilket som helst løft i din hverdag – og dem har vi alle mange af på en dag, selvom vi ikke tænker over det. At lave træning med høj puls, gør det nemmere for dig at tage trapperne eller løbe efter bussen. At bevæge kroppen frit, øger din kropsforståelse og derfor benytter vi primært frivægtstræning, uanset om du er helt ny eller erfaren inden for træning. 

Hvad indeholder et TEAM-forløb ved Improve Studio?

Alle forløb består af minimum 14 uger med to faste ugentlige træninger, samt muligheden for at deltage på vores fællestræning for alle TEAMs, hver lørdag. Du får altså minimum to ugentlige træninger, og muligheden for én ekstra træning. 

I de 14 uger, er du en del af et fast hold på maks 8 deltagere. På den måde lærer du i høj grad dine træningskammerater at kende, hvilket øger incitamentet for at give den gas til træningerne. 

I alle TEAMs-forløb arbejder vi med kost- og træningsvaner. Som det første starter alle forløb med en fælles Kost- og livsstilsworkshop. Denne workshop afholdes typisk om lørdagen, hvor træning starter om mandagen. På den måde ruster vi jer til at kunne udvikle jer mest muligt på de 14 uger. 

Udover dit faste TEAM, bliver du også en del af en stor Facebook-gruppe for alle teams. I denne gruppe vil du have mulighed for at inspirere og motivere dine meddeltagere, men det er også denne platform vi bruger til at videregive vigtige informationer. Særligt med fokus på Kost- og Livsstilsændringer er facebookgruppen et vigtigt værktøj, som gør det muligt for os som trænere at kunne vejlede, men også dig som deltager, at kunne hjælpe dine meddeltagere. 

Vil du tilmelde dig et TEAM forløb?

Vil du gerne tilmelde dig et TEAM forløb kan du allerede gøre det via vores hjemmeside nu. Du kan også sende os en mail på; hej@improvestudio.dk hvis du har yderligere spørgsmål, så hjælper vi dig meget gerne og finder den bedste løsning.

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar