Efterfødselstræning

Barsels Bootcamp

Bliv stærk med din baby!

Et forløb med fokus på din efterfødselstræning.

EFTERFØDSELSTRÆNING

ER EFTERFØDSELSTRÆNING I IMPROVE NOGET FOR MIG?

Det kan virke uoverskueligt at starte op med træning igen efter fødslen. Hvad må du træne? Hvad er godt at træne? Hvornår må du gå igang igen? Og hvordan får du det hele koordineret med en baby?

Ved efterfødselstræning i Improve, tager vi dig i hånden og guider dig gennem træning sammen med din baby og i din nye rolle som mor.

Træningen består af funktionel træning, der både indeholder styrkeelementer, samt konditionstræning. På efterfødselsholdene, har vi ekstra fokus på, at styrke genoptræne din krop efter din graviditet og fødsel. Vi har ekstra fokus på, at få kontakten og styrken tilbage i dine mavemuskler. Samt træne muskulaturen omkring dit bækken dine balder.

Delte mavemuskler er en helt naturlig del af graviditeten og kræver tid efterfølgende. Der findes ikke nogle magiske programmer til at samle dine mavemuskler igen, det sker stille og roligt over tid (hvor langsomt eller hurtigt er individuelt). Der er ikke noget farligt ved at begynde og bruge dine mavemuskler igen, det er derimod vigtigt at begynde og få noget kontakt tilbage, samt genoptræne styrken i dine mavemuskler.

Når du starter på vores efterfødselshold, modtager du også et program du kan bruge derhjemme, til at sætte ekstra fokus på træning af din bækkenbund, samt mavemuskulatur. Her udover får du også al den information du har brug for at vide, ifht. træning efter din graviditet.

Vores Mom'n Fabulous hold - er din eksklusive efterfødselstræning. Det er din aktive mødregruppe, hvor der er plads til at være træt efter en nat med minimal søvn og plads til at snakke om baby'er. Der er afsat 1,5 time til træningerne, så der er god tid til at skifte ble, amme, give flaske og putte.

Du er i de bedste hænder, med en af vores personlige trænere, der er uddannet i graviditets- og efterfødselstræning. Træningerne er tilpasset den enkelte og tager hensyn til lige netop din krop og de problematikker der kunne være efter din graviditet og fødsel. Vi arbejder fokuseret på at få dig godt tilbage i form.

HVORNÅR KAN JEG STARTE PÅ EFTERFØDSELSTRÆNING? 

Du er meget velkommen lige så snart du selv føler dig klar til at gå igang. Der er ikke noget krav om, at du skal vente til efter dit tjek ved lægen efter 8 uger. Det er et rent rutinetjek, og ikke en indikator for hvornår din krop er klar til at træne. Alle kroppe og fødsler er forskellige, derfor vil det også være en individuel vurdering, som vi gerne vurderer i samarbejde med dig.

HVAD GØR JEG NÅR JEG SKAL TILBAGE PÅ ARBEJDE?

Nu hvor du er kommet rigtig godt igang med din træning, er det jo oplagt at holde godt fast i de gode vaner, selv når du starter på arbejde igen. Du kan fortsætte din træning på vores Club Improve medlemskab, der har hold både morgen/formiddag, eftermiddag/aften og weekend. Vi hjælper dig selvfølgelig godt igang med det hele.

HVORNÅR STARTER NÆSTE FORLØB?

Vores hold har løbende tilmelding. Dvs du kan starte lige præcis når det passer bedst ind i din hverdag. Vi har maks 10 personer på vores hold, for at sikre en god kvalitet.

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET?

Vil du gerne sikre dig en plads i god tid, så skriv endelig til os. Så snart du er tilmeldt er din plads sikret.

FLERE SPØRGSMÅL?

Tjek evt. det med småt længere nede. Du er også altid meget velkommen til at skrive til: hej@improvestudio.dk

Mom'n Fabulous, Efterfødselstræning, Improve Studio, Vanløse

MØD VORES MEDLEMMER

Efterfødselstræning, Improve Studio, Vanløse

BARSELS BOOTCAMP

kr. 1295 pr. md.

  • To ugentlige træninger på et lukket hold.
  • En aktiv mødregruppe.
  • Mulighed for at deltage på ekstra hold i løbet af ugen.
  • Træningsprogram, som du kan benytte derhjemme.
  • Medlem af lukket facebookgruppe, med løbende sparring og gode råd til træning mm.

HOLDPLAN

 Her i sommerperioden har vi hold man-, ons-, og fredag kl. 10.30-12.00

Fra uge 33 har vi følgende hold åbne du har mulighed for at tilmelde dig:

Mandag og torsdag 10.30-12.00

Onsdag og fredag 10.30-12.00

Tirsdag og torsdag 9.00-10.30

Samt et bonus hold tirsdag 10.30-12.00.

BOOK ET FORLØB MED DIN MØDREGRUPPE

Som noget helt nyt, kan du nu også booke et forløb med din mødregruppe. I kan selv være med til at vælge om det skal være træning 1, 2 eller 3 x om ugen og på hvilke dage træningerne skal være. I skal min. være 5 mødre/fædre samlet på holdet og bindingsperioden er på 3 måneder.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din mødregruppe❤️ Book en samtale for at høre mere.

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, til en personlig samtale, så du kan komme godt igang.

FØLG IMPROVE STUDIO PÅ INSTAGRAM