Efterfødselstræning

Mom'n Fabulous

Et forløb med fokus på din efterfødselstræning.

Din aktive mødregruppe, hvor der både er plads til baby og udfordringer i din barsel.

Efterfødselstræning:

Vores Mom'n Fabulous hold - er din eksklusive efterfødselstræning. Det er din aktive mødregruppe, hvor der er plads til at være træt efter en nat med minimal søvn og plads til at snakke om baby'er. Der er afsat 1,5 time til træningerne, så der er god tid til at skifte ble, amme, give flaske og putte.

Du er i de bedste hænder, med en af vores personlige trænere, der er uddannet i graviditets- og efterfødselstræning. Træningerne er tilpasset den enkelte og tager hensyn til lige netop din krop og de problematikker der kunne være efter din graviditet og fødsel. Vi arbejder fokuseret på at få dig godt tilbage i form.

Hør mere om hvordan vi bedst muligt hjælper dig igang igen efter din fødsel.

Mom'n Fabulous, Efterfødselstræning, Improve Studio, Vanløse

Hvad indeholder et medlemskab:

Udover din efterfødselstræning, på vores små lukkede hold, indeholder dit medlemskab også, adgang til alle vores andre Club Improve hold.
Træningerne er også med en personlig træner og maks 10 deltagere på holdene.

Book et forløb med din mødregruppe:

Som noget helt nyt, kan du nu også booke et forløb med din mødregruppe. I kan selv være med til at vælge om det skal være træning 1, 2 eller 3 x om ugen og på hvilke dage træningerne skal være. I skal min. være 5 mødre/fædre samlet på holdet og bindingsperioden er på 3 måneder.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din mødregruppe❤️

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

Club Improve Schedule:

Her kan du se en oversigt over de hold vi har. I takt med at vores medlemstal stiger, vil vi samtidig også tilbyde flere hold.

For at sikre os en god kvalitet på alle vores hold, gør vi meget ud af, at kende vores medlemmer, samt maks have 12-15 personer pr hold.