Byg din krop stærk og smertefri

Fysioterapeut

Professionel og specialiseret behandling med dig i fokus

Book tid online

Fysioterapeut Vanløse

Fysioterapeut Vanløse, Improve Studio, Mathias Holst Andersen

DIN FYSIOTERAPEUT

PRIVATPRAKTISERENDE

I Improve har vi fokus på kvalitet, derfor er vores fysioterapeut dygtig, engageret og ambitiøs. Vi stræber på at skabe det bedste udgangspunkt for vores medlemmer og klienter og er derfor altid opdateret med den nyeste viden og sætter fokus på efteruddannelse og specialiserede kurser.

Fysioterapeut Vanløse, Improve Studio, Mathias Holst Andersen

FOKUS PÅ DET HELE MENNESKE

SELVHJULPEN OG FRI

Der er ingen, der ønsker at føle sig begrænset i deres hverdag, men derimod at føle sig selvhjulpen og fri til at gøre de ting, der har værdi for os. Hos Improve Studio bliver du mødt af vores fysioterapeut, der tilrettelægger et forløb med udgangspunkt i dine fysiologiske og mentale behov, og hvad DU ønsker at opnå med behandlingen.

Fysioterapeut Vanløse, Improve Studio, Mathias Holst Andersen

I IMPROVE ARBEJDER VI

TVÆRPROFESSIONELT

Det betyder, at vores fysioterapeut, kommunikerer med vores personlige trænere omkring dine skader/begrænsninger, så der kan blive taget under dine andre træninger. At du føler dig i trygge hænder, skaber de bedste forudsætninger for, at du kan komme ud på den anden side med færre/ingen begrænsninger. Hvilket vil give dig større overskud i hverdagen, så du fortsat kan lave det du holder af.

Improve Rehab

I Improve, går vi meget op i, at alle har det godt og kan være den bedste og stærkeste udgave af sig selv - uden skader og smerter i hverdagen♥️.

Derfor kan vi præsentere Improve Rehab hold til ALLE medlemmer i Improve, men også til dig der ikke er medlem.

Rehab-holdet er superviseret træning sammen med vores fysioterapeut Helena.

Her arbejder vi både på din genoptræning af en skade eller en kronisk smerte og som det aller vigtigste, arbejder vi også med at forebygge??.

Du kan arbejde med dine specifikke øvelser for lige netop det du går og har problemer med, men i et hold koncept så det gør det sjovere og nemmere at lave dine fys øvelser.

Der vil være træning af styrke og udholdenhed i små specifikke muskelgrupper, direkte funktion og hvad der ellers kan hjælpe dig med at arbejde med dine smerter.

For at deltage på Rehab-holdet, skal du have været til den første konsultation ved Helena inden, så træningen kan tilpasses specielt til dig. Du kan sagtens deltage selvom du har et forløb med en udefrakommende fysioterapeut, her kan Helena hjælpe dig med at du får lavet dine øvelser og på sigt hjælpe med at udvikle dem.

Book en konsultation allerede nu og bliv klar.

Et Rehab medlemskab koster 775kr og så kan du frit træne på vores Rehab hold flere gange om ugen, samt deltage på vores Yoga og cool down hold.

Book første konsultation Fysioterapeut Vanløse, Improve Studio, Mathias Holst Andersen

Book en konsultation

Book tid til din første konsultation ved vores fysioterapeut Helena og kom et skridt nærmere en smertefri hverdag.

Book konsultation

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Tilskud på 133kr til første konsultation, efterfølgende 88kr.

Læs mere om tilskuddet

Følg Improve Studio på Instagram

Improve @ Instagram