Graviditetstræning

Pregnant'n Powerful

Et forløb med fokus på graviditetstræning.

Træn sikkert og trygt gennem hele din graviditet.

Graviditetstræning:

Vores Pregnant'n Powerful hold - er din eksklusive graviditetstræning. Her er der plads til at træne under hele graviditeten. I Improve er graviditetstræning baseret på videnskabelig evidens og vi sætter stor fokus på, at styrke din krop og gøre din graviditet nemmere og klargøre dig til fødslen og efterfødselstiden.

Du er i de bedste hænder, med vores personlige trænere, der er uddannet i graviditets- og efterfødselstræning. Træningerne er tilpasset den enkelte og tager hensyn til lige netop din krop og de problematikker der kunne være i din graviditet.

Graviditetstræning, Improve Studio, Vanløse, Graviditet

Hvad indeholder et medlemskab:

Udover din graviditetstræning, på vores små lukkede hold, indeholder dit medlemskab også, adgang til alle vores andre Club Improve hold.
Her er træningerne er også med en personlig træner og maks 10 deltagere på holdene.

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

Club Improve Schedule:

Her kan du se en oversigt over de hold vi har. I takt med at vores medlemstal stiger, vil vi samtidig også tilbyde flere hold.

For at sikre os en god kvalitet på alle vores hold, gør vi meget ud af, at kende vores medlemmer, samt maks have 12-15 personer pr hold.