Jobopslag fysioterapeut, Vanløse

Deltidsstilling, fysioterapeut i privat studio i Vanløse?.

Jobopslag fysioterapeut

 

Arbejder du som fysioterapeut, men savner du at have lidt mere med træningsrelateret fysioterapi at gøre?

Vi søger en fysioterapeut, til at varetage vores Rehab koncept, der indeholder rehabiliterings- og genoptræningshold for vores medlemmer.

Vi har skabt Rehab hold for vores medlemmer, der grundlæggende er deres hjemmearbejde fra fysioterapeuten de kan lave på et hold. Det gør genoptræning meget sjovere og lettere tilgængeligt. Det betyder, at de kan kombinere det med deres anden træning og kan gøre det i et trygt og sjovt miljø, hvor de rent faktisk får lavet deres fys øvelser.

Vi søger en fysioterapeut, der er på udkig efter lidt ekstra timer og som synes kombinationen af fysioterapi og generel funktionel træning er tiltalende.

Har du mod på at arbejde med træning i forskellige aspekter, samt muligheden for at være en del af et stærkt trænerteam? Kan du navigere i en travl hverdag med kontaktflade til mange forskellige mennesker, så er du måske den, vi søger. Der er tale om en timelønnet stilling.

 

Virksomheden

 

Vores træningsstudie befinder sig i lokaler i Vanløse. Her har vi 650 kvm med træningsområde, lounge-område, behandlerrum, børnerum, omklædning, bad/toilet og kontor.

 

Vi tilbyder personlig træning, bootcamps, samt holdtræning i små, intime hold på maks 10 personer.

 

Vores medlemmer er primært kvinder i alderen 30-55 år og de træner her, fordi her er fokus på nærvær i private rammer. Træningen er sjov, varieret og tilpasset den enkelte. Stemningen er uformel og hyggelig. Vi stræber på at skabe en hjemlig atmosfære.

 

Stillingen er time baseret og består af to aftener med hold fra kl. 16.00-18.15 med mulighed for enkelte konsultationer før eller efter. Derudover med mulighed for en morgen, samt en enkelt dag/weekenddag til konsultationer.

Har du erfaring med funktionel træning og undervisning, er der også mulighed for at blive tilknyttet ekstra hold og træninger på vores andre koncepter.

Arbejdsopgaverne dækker blandt andet:

 

Størstedelen af arbejdstiden foregår med træning, herunder fysioterapi, derudover kommer der forberedelsestid, du er selv ansvarlig for planlægning af træningerne. Som en del af studio’et indgår der også nogle praktiske opgaver.

 

I den forbindelse er det vigtigste, at man er en god formidler og kan lide at lære fra sig. Vi hjælper klienterne i deres rejse mod bedre sundhed, mere velvære og mere livsglæde. Det skal man brænde for.

 

Det vigtigste er at du er glad og udadvendt og skaber god energi. Resten kan du lære.

 

Kvalifikationer

 

Når vi modtager en ansøgning, kigger vi typisk efter disse:

 

Erfaring

-Vi forventer at du er uddannet autoriseret fysioterapeut.

-At du har erfaring med at arbejde med smertevidenskab og altid er nysgerrig på at dygtiggøre dig og udvikle dig med ny viden og kurser.

-Du har erfaring med at undervise og formidle til en eller flere personer.

-Du træner selv, og har stiftet bekendtskab med forskellige træningsformer.

-Du brænder for dit arbejde og for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, hvor kostplaner, restriktioner og kedelige træningsprogrammer ikke er en del af dagsordenen.

Vi tilbyder:

-Et godt kollegialt fællesskab.

-Et stærkt fagligt miljø.

-Et sted hvor du kan udvikle dig.

-En nystartet virksomhed hvor du kan være med til at sætte dit præg.

 

Send en ansøgning

Du kan sende en motiveret ansøgning samt dit CV til hej@improvestudio.dk

 

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar