Jobopslag, personlig træner og holdinstruktør

Personlig træner og holdinstruktør i privat studio i Vanløse?.

Jobopslag personlig træner

 

Har du mod på at arbejde med træning i forskellige aspekter, samt muligheden for at være en del af et stærkt trænerteam? Kan du navigere i en travl hverdag med kontaktflade til mange forskellige mennesker, så er du måske den, vi søger.

 

Vi søger en træner til vores lokaler i Improve Studio, Vanløse, hvor vi fokuserer og brænder for sundhed, fællesskab og en stærk krop. Der er tale om en timelønnet stilling.

 

Virksomheden

 

Vores træningsstudie befinder sig i lokaler i Vanløse. Her har vi 650 kvm med træningsområde, lounge-område, behandlerrum, børnerum, omklædning, bad/toilet og kontor.

 

Her afholder vi personlig træning 1-1, 1-2 og i small group format fra 4 til 8 deltagere, og holdtræning af maks 10 personer.

 

Vores klienter er hovedsageligt kvinder i alderen 25 til 50 år. De træner her, fordi her er fokus på nærvær i private rammer. Træningen er sjov, varieret og tilpasset den enkelte. Stemningen er uformel og hyggelig. Vi stræber på at skabe en hjemlig atmosfære.

 

At arbejde hos Improve Studio kan se ud på flere måder, alt efter hvad du kunne være interesseret i og hvad vi har mulighed for at tilbyde. Der er mulighed for faste holdtimer, har du også erfaring med personlig træning, er der også mulighed for timer her.

Arbejdstiden er vekslende, men det er klart et plus hvis du både kan arbejde hele dagen, inklusiv morgen og aften (fordelt på forskellige dage), samt mulighed for weekend.

 

Vi leder efter en træner der brænder for vores unikke studio og der ønsker at skabe en karriere indenfor sundhedsverdenen, hvor du har mulighed for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, gennem træning, madro og coaching.

Arbejdsopgaverne dækker blandt andet:

 

Størstedelen af arbejdstiden foregår med træning, derudover kommer der forberedelsestid, du er selv ansvarlig for planlægning af træningerne. Som en del af studio’et indgår der også nogle praktiske opgaver.

 

I den forbindelse er det vigtigste, at man er en god formidler og kan lide at lære fra sig. Vi hjælper klienterne i deres rejse mod bedre sundhed, mere velvære og mere livsglæde. Det skal man brænde for.

 

Det vigtigste er at du er glad og udadvendt og skaber god energi. Resten kan du lære.

 

Salg og rådgivning

 

En del af arbejdstiden indeholder rådgivning og salg til potentielle og eksisterende kunder.

Forudgående erfaring med salg er ikke nødvendig. Du bliver løbende oplært i det du skal vide og kunne. Det vigtigste er at du er god til at lytte til og tale med mennesker.

 

Sociale medier

 

Promovering på sociale medier er også en del af dagligdagen i Improve. En stor del går igennem vores fælles portal på Instagram og Facebook. Har du selv interesse i at promovere dig selv og inspirere på sociale medier er det et plus. Er du også åben for at lære det, er vi klar på at hjælpe dig.

 

Kvalifikationer

 

Når vi modtager en ansøgning, kigger vi typisk efter disse:

 

Erfaring

-Vi forventer at du har uddannelse inden for personlig træning og holdtræning.

-Du har erfaring med at undervise og formidle til en eller flere personer.

-Kan administrere din egen kalender og

-Er fleksibel i forhold til arbejdsbelastning og arbejdstider.

-Du træner selv, og har stiftet bekendtskab med forskellige træningsformer.

-Du brænder for dit arbejde og for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, hvor kostplaner, restriktioner og kedelige træningsprogrammer ikke er en del af dagsordenen.

 

Det er et plus hvis du også har erfaring med sundhedsformidling, herunder kostvejledning, vanecoaching eller som klinisk diætist. Vi arbejder med alle aspekter af sundhed og heri indgår også et sundt forhold til mad, der ikke indeholder strikse kostplaner og diæter.

 

Vi tilbyder:

-Et godt kollegialt fællesskab.

-Et stærkt fagligt miljø.

-Et sted hvor du kan udvikle dig og skabe en karriere.

-En nystartet virksomhed hvor du kan være med til at sætte dit præg.

 

Send en ansøgning

Du kan sende en motiveret ansøgning samt dit CV til hej@improvestudio.dk

 

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar