Lej dig ind som personlig træner i Vanløse

Personlig træner i privat studio i Vanløse?.

Lej dig ind i vores private studio

 

Arbejder du som selvstændig personlig træner, og er på udkig efter et høj kvalitetssted til at træne dine klienter? Improve Studio har nogle perfekte rammer.

Vi har som noget helt nyt, åbnet op for at du kan leje dig ind som personlig træner i Improve Studio, Vanløse. Her fokuserer og brænder vi for sundhed, fællesskab og en stærk krop.

Et kvalitetsbevidst privat studio

Vores træningsstudie befinder sig i lokaler i Vanløse. Her har vi 650 kvm med stort, funktionelt træningsområde, lounge-område, behandlerrum, børnerum, omklædning, bad/toilet og kontor.

Her afholder vi personlig træning 1-1, 1-2 og i small group format fra 4 til 8 deltagere, og holdtræning af maks 10 personer.

Vores medlemmer træner her, fordi her er fokus på nærvær i private rammer. Træningen er sjov, varieret og tilpasset den enkelte. Stemningen er uformel og hyggelig. Vi stræber på at skabe en hjemlig atmosfære. Her kan dine klienter træne i et trygt og sikkert miljø, hvor de ikke bliver mødt af store body buildere der poserer foran spejlene, eller andre forstyrrelser i deres træning.

Vi søger trænere der brænder for deres arbejde og som gerne vil være en del af et fantastisk sted.

 

Kvalifikationer

Når vi modtager en ansøgning, forventer vi at du er uddannet personlig træner. Vi forventer, at du brænder for dit arbejde og for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag. Selvom du lejer dig ind selvstændigt, forventer vi stadig du er en teamplayer og gerne vil være en del af vores team også, hvor du får nogle gode kollegaer.

 

Vi tilbyder:

-Et godt kollegialt fællesskab, med andre selvstændige trænere, samt alle ansatte i Improve.

-Et stærkt fagligt miljø.

-Et sted hvor du kan udvikle dig og skabe en karriere.

-En nystartet virksomhed hvor du kan være med til at sætte dit præg.

Din pris

Det koster 4000 kr ekskl. moms pr. måned, eller en timepris på 200kr ekskl. moms. Dine klienter er velkommen til at bruge vores faciliteter til deres egen træning uden medlemskab, i det tidsrum du selv er tilstede. Vi har ikke åben for egen træning uden opsyn.

Send en ansøgning

Du kan sende en motiveret ansøgning til hej@improvestudio.dk

 

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar