Nå dine personlige mål med

Personlig træning

Vi tilbyder personlig træning med forløb, der er 100% skræddersyet efter dine behov.

PERSONLIG TRÆNING

En stor ændring starter med et lille skridt. Vores team står klar til at lave en plan, som er tilpasset dig og dine mål. Det er vigtigt for os, at du bliver matchet op med den rette træner, der passer til dine mål og din personlighed. Vi hjælper dig godt igang med at skabe gode træningsvaner og giver dig mere overskud i din hverdag.

Anja Thy, Improve Studio, Vanecoach, metakognitiv terapi, kognitiv kostvejledning

Anja Thy

Personlig træner, Graviditets- og efterfødselstræner & Vane, overspisnings- og meta mind coach.
Anja er ejer af Improve Studio og har med sine 9 års erfaring i sundhedsbranchen en kæmpe værktøjskasse af redskaber til at hjælpe dig. Hun har selv været igennem en længere vægttabsrejse, der både har budt på meget restriktiv spisninger, overspisninger og dårligt selvværd og har derfor personlig indsigt i de problematikker hendes klienter kan stå med. Foruden egen erfaring har Anja mange års erfaring fra at hjælpe både kvinder og mænd med et selvkærligt vægttab gennem mere madro og gode og sunde vaner. Anja sætter fokus på, at møde hendes klienter der hvor de er. Hun har speciale i, at arbejde med kvinder, der gerne vil opnå madro, og arbejde med vaner. Hun har stor succes med, at gøre træning og aktivitet i hverdagen sjov og anderledes. For Anja er det vigtigt at hjælpe hendes klienter med at blive stærkere, samt kunne inspirere til at opnå større træningsglæde. #detskalværesjovtattræne! Anja elsker selv at dykre crossfit, hun synes det er både sjovt og super motiverende at kunne presse sig selv, samtidig med at udvikle sig mentalt gennem træning.

Søren Tækker

Personlig træner, graviditets- og efterfødselstræner, metamind- og vanecoach, underviser i selvforsvar.
Søren er uddannet personlig træner i USA tilbage i år 2014. Han har arbejdet som personlig træner i daværende fitnessdk i 6 år og efterfølgende 2 år i SATS, der opkøbte fitnessdk. Han kombinerer sin 8 års erfaring, viden og praktiske forståelse af styrke- og konditionstræning, der resulterer i højt tempo og energisk og sjov træning. Han motiverer og udfordrer dig - alt sammen for at træne din udholdenhed, balance og koordinering. Træningen er altid tilpasset efter dine ønsker og behov. Han prøver at holde sig ajour med den nyeste viden indenfor træning, smertevidenskab og kost, der giver dig de bedste forudsætninger for din træning. Søren har selv styrketrænet siden år 2006 - de seneste 7 år dog med mere fokus på selvforsvar og nærkamp. Søren har specialiseret sig indenfor smertevidenskab og kan hjælpe dig med at blive stærk og smertefri.
Søren Tækker, personlig træner, Vanløse
Thit Isabel, personlig træning, Improve Studio, Vanløse

Thit Isabel Larsen

Personlig træner, graviditets- og efterfødselstræner & yoga instruktør
Thit er fuld af power, har et åbent sind og begge fødder solidt plantet i jorden. Hendes tilgang til træning er legende og kreativ, det skal være sjovt og motiverende samtidig med der kommer sved på panden. Thit har erfaring med flere sportsgrene; såsom crossfit, gymnastik, orienteringsløb og yoga. Thit´s mål som personlig træner, er at skabe trygge rammer og træningsglæde, så du kan rykke dig både mentalt og fysisk. Uanset om du er begynder eller erfaren indenfor træning.

Anita Janette

Personlig træner, graviditets- og efterfødsels træner, kostvejleder & vane- og overspisningscoach
Anita er en hjertevarm og empatisk træner og coach, med en masse erfaring og redskaber i bagagen. Hun har gennem hele sit liv elsket sport, men inden for de sidste 11 år, er kærligheden faldet på styrketræning og OCR løb. Hun elsker en god udfordring. Hun har selv været igennem et større vægttab og har derved egen erfaring med de problematikker, som hører med sådan en rejse, men også gennem sit arbejde de sidste 4 år. Hendes store passion og kærlighed til mennesker, gør at hun elsker at dele ud af sine erfaringer, lære fra sig og sørger for at møde dig, præcis hvor du er.
Anita Janette, Personlig Træning, Improve Studio, Vanløse
Emil Funch Simonsen, Personlig træning, Improve Studio, Vanløse

Emil Funch Simonsen

Personlig træner
Emil elsker at nørde med træning og skabe gode relationer. Hans ønske er altid at give hans egne træningserfaringer videre til sine klienter - og alle andre der ellers vil høre på hans ”nørderi” - fordi træning og bevægelse er for ham mere end bare en flad mave eller store overarme; det er livskvalitet, overskud og selvværd.

VI HJÆLPER DIG MED AT NÅ DINE MÅL

Du kan vælge mellem 1, 2 eller flere ugentlige træninger med din træner. Til den indledende samtale, vil din træner og dig finde ud af den rette pakke til dig og dit behov.

Priser for individuelle sessioner

Pr session

kr. 800 / time

 • 800kr pr session

10 klip

kr. 7.500

 • 750kr pr session

20 klip

kr. 14.500

 • 725kr pr session

1 ugentlig træning

kr. 3.095 / måneden

 • 712kr pr session

2 ugentlige træninger

kr. 6.095 / måneden

 • 700kr pr session

3 ugentlige træninger

kr. 9.000 / måneden

 • 690 kr pr session

Priser for op til 4 personer

Pr session

kr. 1050 / time

 • 1050kr pr session

10 klip

kr. 10.000

 • 1.000kr pr session

20 klip

kr. 19.500

 • 975kr pr session

1 ugentlig træning

kr. 4.300 / måneden

 • 1.000kr pr session

2 ugentlige træninger

kr. 8.400 / måneden

 • 977kr pr session

3 ugentlige træninger

kr. 12.255 / måneden

 • 950 kr pr session

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

FØLG IMPROVE STUDIO PÅ INSTAGRAM