Nå dine personlige mål med

Personlig træning

Vi tilbyder personlig træning med forløb, der er 100% skræddersyet efter dine behov.

PERSONLIG TRÆNING

En stor ændring starter med et lille skridt. Vores team står klar til at lave en plan, som er tilpasset dig og dine mål. Det er vigtigt for os, at du bliver matchet op med den rette træner, der passer til dine mål og din personlighed. 

Anja Thy

Anja Thy

Personlig træner, Graviditets- og efterfødselstræner & Vane, overspisnings- og meta mind coach.
Anja er ejer af Improve Studio og har med sine 7 års erfaring i sundhedsbranchen en kæmpe værktøjskasse af redskaber til at hjælpe dig. Hun har selv været igennem en længere vægttabsrejse og har derfor personlig indsigt i de problematikker hendes klienter kan stå med. Anja sætter fokus på, at møde hendes klienter der hvor de er. Hun har speciale i, at arbejde med kvinder, der gerne vil opnå madro, og arbejde med vaner. Hun har stor succes med, at gøre træning og aktivitet i hverdagen sjov og anderledes. #detskalværesjovtattræne!

Søren Tækker

Personlig træner, graviditets- og efterfødselstræner, metamind- og vanecoach, underviser i selvforsvar.
Søren er uddannet personlig træner i USA tilbage i år 2014. Han har arbejdet som personlig træner i daværende fitnessdk i 6 år og efterfølgende 2 år i SATS, der opkøbte fitnessdk. Han kombinerer sin 8 års erfaring, viden og praktiske forståelse af styrke- og konditionstræning, der resulterer i højt tempo og energisk og sjov træning. Han motiverer og udfordrer dig - alt sammen for at træne din udholdenhed, balance og koordinering. Træningen er altid tilpasset efter dine ønsker og behov. Han prøver at holde sig ajour med den nyeste viden indenfor træning, smertevidenskab og kost, der giver dig de bedste forudsætninger for din træning. Søren har selv styrketrænet siden år 2006 - de seneste 7 år dog med mere fokus på selvforsvar og nærkamp.
Søren Tækker, personlig træner, Vanløse
Tobias Drage, personlig træning, improve studio, vanløse

Tobias Drage

Personlig træner & calisthenics instruktør
Tobias er en altid glad og energifyldt bombe som elsker grin og godt humør til træning. Han er uddannet personlig træner og calisthenics instruktør og har flere års erfaring. Han har dyrket styrketræning i mange år og har erfaringer med løft som squat og dødløft. Tobias er ved at tage en bachelor i Idræt og sundhed da han går op i at gå grundigt til værks med træningen især hvad angår skills som pull ups, håndstand og meget mere. Målet med hans træning er, at folk skal elske at bevæge sig og at kunne bevæge sig på den ønskede måde. Træning skal være struktureret, men også udforskende, sjov og leg og ikke mindst udviklende.

Anita Janette

Personlig træner, graviditets- og efterfødsels træner, kostvejleder & vane- og overspisningscoach
Anita er en hjertevarm og empatisk træner og coach, med en masse erfaring og redskaber i bagagen. Hun har gennem hele sit liv elsket sport, men inden for de sidste 11 år, er kærligheden faldet på styrketræning og OCR løb. Hun elsker en god udfordring. Hun har selv været igennem et større vægttab og har derved egen erfaring med de problematikker, som hører med sådan en rejse, men også gennem sit arbejde de sidste 4 år. Hendes store passion og kærlighed til mennesker, gør at hun elsker at dele ud af sine erfaringer, lære fra sig og sørger for at møde dig, præcis hvor du er.
Anita Janette, Personlig Træning, Improve Studio, Vanløse
Thit Isabel, personlig træning, Improve Studio, Vanløse

Thit Isabel Larsen

Personlig træner, graviditets- og efterfødselstræner & yoga instruktør
Thit er fuld af power, har et åbent sind og begge fødder solidt plantet i jorden. Hendes tilgang til træning er legende og kreativ, det skal være sjovt og motiverende samtidig med der kommer sved på panden. Thit har erfaring med flere sportsgrene; såsom crossfit, gymnastik, orienteringsløb og yoga. Thit´s mål som personlig træner, er at skabe trygge rammer og træningsglæde, så du kan rykke dig både mentalt og fysisk. Uanset om du er begynder eller erfaren indenfor træning.

VI HJÆLPER DIG MED AT NÅ DINE MÅL

Du kan vælge mellem 1, 2 eller flere ugentlige træninger med din træner. Til den indledende samtale, vil din træner og dig finde ud af den rette pakke til dig og dit behov.

Pr session

kr. 800 / time

  • 800kr pr session

10 klip

kr. 7.500

  • 750kr pr session

20 klip

kr. 14.500

  • 725kr pr session

1 ugentlig træning

kr. 3.095 / måneden

  • 712kr pr session

2 ugentlige træninger

kr. 6.095 / måneden

  • 700kr pr session

3 ugentlige træninger

kr. 9.000 / måneden

  • 690 kr pr session

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio'et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.

FØLG IMPROVE STUDIO PÅ INSTAGRAM