Personlig træner, Jobopslag

Personlig træner i Improve

Elsker du at arbejde som personlig træner og brænder du for at hjælpe andre med at skabe mere træningsglæde i deres hverdag, så er det dig vi søger i Improve Studio.

Improve søger en ny træner, der er klar på at indgå i et stærkt trænerteam, samt være en del af et privat træningsstudio, der arbejder med evidens baseret træning og har særlig fokus på at skabe træningsglæde og gode vaner for vores medlemmer.

 • Er du ved at være lidt udbrændt af livet som selvstændig træner og savner du lidt mere stabilitet, mindre ansvar og et kollegialt sammenhold? 
 • Savner du andet end blot at arbejde med 1:1 klienter og kunne du godt tænke dig at kombinere det med holdundervisning på små hold på maks 10 personer?
 • Savner du udfordringer og udvikling i dit arbejde som træner og er du frisk på at prøve nogle nye rammer? 

Kunne du svare ja til blot et af overstående, så læs med her.

Vi søger lige nu en personlig træner der har en veletableret forretning som PT’er, men som savner noget holdundervisning og gerne vil supplere med nogle timer om ugen, samt kunne stå til rådighed ved sygemelding og ferie fra vores andre trænere. 

Vi søger også en personlig træner, der har en veletableret, selvstændig virksomhed, men som er kørt lidt død i livet som selvstædig og dermed gerne vil være en del af et team med andre kollegaer, samt kunne slippe det store ansvar der ligger i at være selvstændig og 100% kunne ligge dit fokus i jobbet som træner. 

Foruden holdundervisningen vil vi gerne udvide yderligere med mere personlig træning og derfor har vi brug for flere ledige timer på gulvet. 

Dine kvalifikationer:

 • Uddannet personlig træner og erfaring med at undervise til en og flere personer.
 • Flere års erfaring i træner branchen
 • Uddybende kurser og uddannelse inden for træning, kost og coaching.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdsbelastning og arbejdstider.
 • Du træner selv, og har stiftet bekendtskab med forskellige træningsformer.
 • Det er et plus hvis du har erfaring med at træne børn/teenagere, men ikke et krav.
 • Har nogen erfaring med at bruge sociale medier, herunder specielt Instagram. 
 • At du brænder for at hjælpe andre mennesker med at opnå større træningsglæde og skabe en ny livsstil.
 • At du er smilende og udadvendt og er med til at skabe energi i det rum du er i. 

 

Det er et plus hvis du også har erfaring med sundhedsformidling, herunder kostvejledning, vanecoaching eller som klinisk diætist. Vi arbejder med alle aspekter af sundhed og heri indgår også et sundt forhold til mad, der ikke indeholder strikse kostplaner og diæter.

Hvad kan Improve tilbyde dig?

 • Et privat træningsstudio, der er den helt perfekte legeplads for den træningsglade træner.
 • Faglig sparring med vores andre trænere.
 • En arbejdsplads hvor du også er en del af strukturen og dagsordenen. Vi lytter meget til vores ansatte og tager dine ideer og input med.
 • Et intimt sted hvor du skaber relationer til vores medlemmer og hvor vi går meget op i fællesskab.
 • Et sted hvor du kan udvikle dig og skabe en karriere.

Virksomheden

Vores træningsstudie befinder sig i lokaler i Vanløse. Her har vi 650 kvm med træningsområde, lounge-område, behandlerrum, børnerum, omklædning, bad/toilet og kontor.

Her afholder vi personlig træning 1-1, 1-2 og i small group format fra 4 til 8 deltagere, og holdtræning af maks 10 personer.

Vores klienter er hovedsageligt kvinder i alderen 35 til 55 år. De træner her, fordi her er fokus på nærvær i private rammer. Træningen er sjov, varieret og tilpasset den enkelte. Stemningen er uformel og hyggelig. Vi stræber på at skabe en hjemlig atmosfære.

Arbejdstiden er vekslende, men det er klart et plus hvis du både kan arbejde hele dagen, inklusiv morgen og aften (fordelt på forskellige dage), samt weekend.

Vi leder efter en træner der brænder for vores unikke studio og der ønsker at skabe en karriere indenfor sundhedsverdenen, hvor du har mulighed for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, gennem træning, madro og coaching.

Arbejdsopgaverne dækker blandt andet:

Størstedelen af arbejdstiden foregår med træning, derudover kommer der forberedelsestid, du er selv ansvarlig for planlægning af træningerne. Som en del af studio’et indgår der også nogle praktiske opgaver.

I den forbindelse er det vigtigste, at man er en god formidler og kan lide at lære fra sig. Vi hjælper klienterne i deres rejse mod bedre sundhed, mere velvære og mere livsglæde. Det skal man brænde for.

Det vigtigste er at du er glad og udadvendt og skaber god energi. Resten kan du lære.

Sociale medier

Promovering på sociale medier er også en del af dagligdagen i Improve. En stor del går igennem vores fælles portal på Instagram og Facebook. Har du selv interesse i at promovere dig selv og inspirere på sociale medier er det et plus. Er du også åben for at lære det, er vi klar på at hjælpe dig.

Send en ansøgning

Du kan sende en motiveret ansøgning samt dit CV til hej@improvestudio.dk

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar