Kom godt og trygt igang med træning og bevægelse efter din fødsel

Kom godt og trygt igang med træning og bevægelse efter din fødsel.

Jeg ved hvor svært og udfordrende det kan være at starte op med lidt bevægelse og træning igen, efter fødslen. Det er pludselig en helt ny verden du står i. En lille baby du skal lære at kende, samt en krop der har ændret sig, som du også lige skal finde dig til rette i.

Jeg møder mange mødre, der har dårlig samvittighed over hvor svært det kan være at komme igang med en træningsrutine igen, eller blot det at komme ud og trille med barnevognen. Og hvordan starter du overhovedet med at træne igen? Hvad må du? Hvor meget må du træne? 

Gode vaner og rutiner, starter med at vi kigger på din adfærd, samt nuværende vaner og ser på hvordan vi kan ændre en smule af gangen, så det bliver overkommeligt. Vi sætter baren lavt, hæver den stille og roligt, og så er der også langt større mulighed for succes?. I mit arbejde som vanecoach har jeg mange års erfaring med at hjælpe klienter med at opbygge gode og holdbare vaner.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig som nybagt mor igang med at bevæge dig igen og sammen sikre os, at du kommer godt fra start??. 

Derfor tilbyder jeg dig og din mødregruppe, at komme ud til jer og jeres babyer til en lille snak omkring vaner og hvordan vi bedst muligt får jer igang igen, på en stille og rolig måde, helt i jeres tempo. Derudover laver vi også en lille træning, som giver dig et lille indblik i at komme godt igang med at træne på igen, og som nemt kan laves derhjemme på stuegulvet, endda også sammen med baby. 

Det koster 500kr pr. gruppe og så får i både arbejdet med jeres vaner, samt får lidt sved på panden og får et træningsprogram med hjem. Derudover får i også tips og tricks til hvordan i kan genoptage jeres træning og hvad der er vigtigt at sætte fokus på.  

Jeg kommer ud til dig og din mødregruppe i en radius af 5km fra Vanløse station. 

Skriv til mig på hej@improvestudio.dk hvis i gerne vil booke en tid❤️ Jeg glæder mig til at hjælpe dig og dine medmødre godt igang igen?

Populære blogindlæg

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Efterlad en kommentar