#detskalværesjovtattræne

Udendørstræning

Et medlemsskab til eksklusive holdtræninger med fokus på sammenhold, sjove træninger og kvalitet! 

Trygge træninger med de rette Covid-19 retningslinjer.

Udendørstræning:

Grundet de nye Covid-19 retningslinjer har vi rykket al vores træning udendørs, så vi stadig kan træne på en tryg og sikker måde.

Du får den samme værdi som du altid gør i Improve. Sjove og varierende træninger, professionelle og dygtige trænere. Og en masse fællesskab.

Du træner på et lille hold med maks 10 deltagere. Træningerne varer 45min. Det er effektive træninger hvor du får rørt hele kroppen og garanteret pulsen op. Vi arbejder med kropsvægt, redskaber i naturen og tager håndvægte og/eller elastikker med fra studio'et.

Vi tilbyder flere forskellige hold og har dagligt hold både morgen, formiddag, eftermiddag og aften.

Improve udendørstræning

Improve Outdoor

UDENDØRSTRÆNING
Funktionel træning med en god kombi af styrke- og konditionstræning på en sjov og inspirerende måde.
Newby Run real

Newby Run

NYBEGYNDERLØBEHOLD
Løbehold for dig der er nybegynder og gerne vil lære at løbe. Holdet er for dig der ikke før har løbet eller det er meget længe siden. Her bygger vi løbet stille og roligt op så vi sikrer dig en god start og sikrer du ikke får nogle skader.
Run'n Strength2

Run'n Strength

LØBEHOLD FOR DIG DER KAN LØBE
For dig der godt kan løbe 3-5 km. Her løber vi lidtl længere turer, løber intervalløb og kombinerer det med små workouts.

Klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne snakke med dig først, så vi kan hjælpe dig godt igang. Book en samtale.

Club Improve Schedule:

Her kan du se en oversigt over de hold vi har. I takt med at vores medlemstal stiger, vil vi samtidig også tilbyde flere hold.

For at sikre os en god kvalitet på alle vores hold, gør vi meget ud af, at kende vores medlemmer, derfor oplever du kun små intime hold i Improve.

powered by Glofox