Selvstændig behandler søges til egne lokaler i Vanløse

Ledig behandlerrum i privat studio, Vanløse

Arbejder du selvstændigt, som behandler, massør, make-up artist, kosmetolog, eller andet, er det måske lige dig vi står og søger. Vi er et privat træningsstudio i hjertet af Vanløse. Vi har to behandlerrum ledigt og søger en selvstændig behandler der gerne vil leje sig ind.

Hvad tilbyder vi

  • Lyse og lækre behandlerrum på, 11 og 13kvm (de virker umiddelbart større).
    • Lokalerne ligger i stueplan og har en dejlig størrelse og gode indretningsmuligheder. Det ene lokale er med vindue ud til fortorvet på Jydeholmen.
  • Mulighed for afbenyttelse af vores store træningsareal med masser af funktionel udstyr efter aftale med Anja.
  • Vaskemaskine, vaskemiddel samt tørretumbler, så det er muligt at vaske håndklæder og lagner der anvendes til behandling.
  • Der kan laves kaffe/the og tilbydes vand til dine klienter.

Hvilken virksomhed kommer du til at dele arbejdsplads med?

Improve Studio v/ Anja Thy er et privat træningsstudio på Jydeholmen 16, 2720 Vanløse. Improve Studio er ikke bare et klassisk træningscenter, men vi bestræber os nærmere på at være et sundhedshus, hvor vi ønsker at omfavne både den fysiske, men også den mentale sundhed. Vi har nogle trygge og hjemlige rammer, der gør vores studio til vores medlemmers andet hjem.

Vi skaber mulighed for træning og fælleskab, men samtidig også, at kunne tilbyde forskellige behandlingsformer, så alt kan opnåes under samme tag. Vi har 170 trofaste og loyale medlemmer, som træner i vores studio flere gange om ugen. Vores medlemmer er primært kvinder.

Improve Studio er et sted hvor vi opfordrer til udvikling, læring, passion og fysisk aktivitet. Samtidig opfordrer vi også til samarbejde og fællesskab både blandt vores medlemmer, men også blandt trænere, indlejre og andre ansatte.

Vi arbejder med en bred målgruppe, som rummer alt fra den uerfarne nybegynder til den meget træningserfarne. I har altså også gode forudsætninger for, at kunne arbejde med vores medlemmer.

Nye og lækre lokaler

Improve Studio åbnede i marts 2020 og stedet emmer af hygge og en hjemlig stemning. Her er der både et stort træningsområde i kælderetagen, omklædningsrum med bad, børnerum til børnene så de kan lege mens forældrene træner, samt et stort lounge område, hvor der er plads til hygge og dyrkning af fællesskabet.

Billeder af lokalerne

Hvad forventer vi af dig

At du har en veletableret og selvstændig forretning, men kan se fordelen i at samarbejde med en anden virksomhed. Selvom vi er to inviduelle virksomheder, under samme tag, ser vi jer som 100% holdspillere, hvor vi kan løfte hinandens virksomheder. Vi ser det som en oplagt mulighed for at kunne opnå et endnu større kollegialt sammenhold, med en større vifte af trænere og behandlere og dermed skabe mere udvikling og læring os imellem. Vi forventer derfor at i er teamplayers, der er klar på et godt samarbejde.

Hvad koster det?

Der er både mulighed for en dagsleje for lokalet på 11 kvm på 1.740kr ex moms, eller en fuld leje for hele lokalet for 6.000kr ex moms. Lokaltet på 13 kvm koster 2140kr ex moms, eller en fuld leje for hele lokalet for 7.200kr ex moms.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Hvis du synes det lyder interessant, så lad os booke et møde og snakke nærmere, send en mail til: hej@improvestudio.dk og skriv lidt om dig selv og din forretning.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar