Fysioterapi klinik søges til egne lokaler i Vanløse

Egne lokaler til privat fysioterapi klinik

Driver du din egen fysioterapi klinik, men er på udkig efter nye muligheder, har vi i Improve lige det du står og mangler! Vi er et privat træningsstudio i hjertet af Vanløse. Vi har tre behandlerrum med tilsvarende træningsområde ledigt og ser en oplagt mulighed i at lave et samarbejde med en etableret fysioterapi klinik. 

Hvad tilbyder vi

  • Lyse og lækre behandlerrum på henholdsvis, 11, 11 og 13kvm.
    • Lokalerne ligger i stueplan og har en dejlig størrelse og gode indretningsmuligheder. Det ene lokale er med vindue ud til fortorvet på Jydeholmen.
  • Foruden tre behandlerrum, følger der også et træningsområde på 27kvm med. Området er placeret lige udenfor behandlerrummene og med gode muligheder for at indrette jer med udstyr.
  • Mulighed for afbenyttelse af vores store træningsareal med masser af funktionel udstyr efter aftale med Anja.
  • Vaskemaskine, vaskemiddel samt tørretumbler, så det er muligt at vaske håndklæder og lagner der anvendes til behandling.

Hvilken virksomhed kommer du til at dele arbejdsplads med?

Improve Studio v/ Anja Thy er et privat træningsstudio på Jydeholmen 16, 2720 Vanløse. Improve Studio er ikke bare et klassisk træningscenter, men vi bestræber os nærmere på at være et sundhedshus, hvor vi ønsker at omfavne både den fysiske, men også den mentale sundhed. Vi har nogle trygge og hjemlige rammer, der gør vores studio til vores medlemmers andet hjem.

Vi skaber mulighed for træning og fælleskab, men samtidig også, at kunne tilbyde forskellige behandlingsformer, så alt kan opnåes under samme tag. Vi har 140 trofaste og loyale medlemmer, som træner i vores studio flere gange om ugen.

Improve Studio er et sted hvor vi opfordrer til udvikling, læring, passion og fysisk aktivitet. Samtidig opfordrer vi også til samarbejde og fællesskab både blandt vores medlemmer, men også blandt trænere, indlejre og andre ansatte.

Vi arbejder med en bred målgruppe, som rummer alt fra den uerfarne nybegynder til den meget træningserfarne. I har altså også gode forudsætninger for, at kunne arbejde med vores medlemmer.

Nye og lækre lokaler

Improve Studio åbnede i marts 2020 og stedet emmer af hygge og en hjemlig stemning. Her er der både et stort træningsområde i kælderetagen, omklædningsrum med bad, børnerum til børnene så de kan lege mens forældrene træner, samt et stort lounge område, hvor der er plads til hygge og dyrkning af fællesskabet.

Billeder af lokalerne

Hvad forventer vi af dig

At du har en veletableret og selvstændig forretning, men kan se fordelen i at samarbejde med en anden virksomhed. Selvom vi er to inviduelle virksomheder, under samme tag, ser vi jer som 100% holdspillere, hvor vi kan løfte hinandens virksomheder. Vi ser det som en oplagt mulighed for at kunne opnå et endnu større kollegialt sammenhold, med en større vifte af trænere og behandlere og dermed skabe mere udvikling og læring os imellem. Vi forventer derfor at i er teamplayers, der er klar på et godt samarbejde.

Hvad koster det?

Hele området inkl. tre behandlerrum, og træningsarealet koster 20.000 kr/måned ekskl moms. Prisen inkluderer også el, vand og varme.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Hvis du synes det lyder interessant, så lad os booke et møde og snakke nærmere, send en mail til: hej@improvestudio.dk og skriv lidt om dig selv og din forretning.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar